Ricoh-printer med farveprinter og scanner

Hos Team JEL i Odense på Fyn sælger vi multifunktionsmaskiner til hele Danmark, og vi kan blandt andet tilbyde en Ricoh-printer med farveprinter og scanner. Den aktuelle Ricoh-printer, som vi fokuserer på, er en SP C231N.

SP C231N er en god og solid Ricoh-printer

Vi forhandler alle former for kontormaskiner, og vi er produktspecialister på samtlige varegrupper. Vi har alt inden for interaktive tavler, projektorer og softwareløsninger, og så forhandler vi en god og driftssikker Ricoh-printer som blandt andet SP C231N med både farveprinter og scanner.​

Vi har lige haft 25 års jubilæum, og vi har altid lagt vægt på, at vi skal give en forklarende og forstående rådgivning til vores kunder. 

Vi tilbyder både salg og service, og dertil kommer, at vi også sælger brugte maskiner. Dog er en Ricoh-printer som SP C231N altid en god investering.

Kontakt os for at høre om vores printerløsninger

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om teknik og priser, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en Ricoh-printer eller enhver anden kontormaskine.

Du kan ringe til os på telefon 65 92 62 59 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@team-jel.dk.​

SP C231N

50 / 50 pr. min. (SH / Farve) A4 + A3 1.200 x 1.200 dpi

Farve:

Checked

Print:

Checked

Scan:

Checked

Fax:

Checked

Bag Team Jel er der et stærkt hold

Læs mere om vores medarbejdere eller find vores kontaktoplysninger:

Jens Erik Larsen

Kontormaskiner

Telefon: 28 11 62 59

Email: Info@team-jel.dk